Жечо Станков: Развитието на Бургас и региона е приоритет, сигурен съм, че хората ще ни се доверят

Развитието на Бургас и региона е изключително голям приоритет за всички и мисля, че трябва да бъде така и на централно ниво, каза водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Жечо Станков минути преди да упражни правото си на глас в ПМГ „Акад. Никола Обрешков“.

„Тези 14 човека, които днес хората от Бургас и региона ще излъчат, на първо място трябва да бъдат консолидирани около общата идея Бургас. Да бъдат основният мотор нещата да се случват както на местно, така и на национално ниво.“, поясни още Станков.

Кандидатът за депутат изрази увереност, че избирателите ще се доверят на тези, които познават и на които могат да поставят задачи. Още повече на хора, които са поемали и са си изпълнявали ангажиментите.

„Всеки един избор е празник на българската демокрация. Хората от Бургас и региона днес имат право да изберат пътя на развитието на своя град, на своя квартал, на своята улица. Ние сме от коалициите, които винаги след избори са подавали ръка към всички с една основна цел – да поставим на масата поетите ангажименти към хората и да направим от предизборните си програми управленски програми”, отбеляза Жечо Станков.

Той заяви, че днес гласува за бъдещето развитие на Бургас и региона и се надява всички бургазлии и хора от областта да направят същото.Изрази и своята увереност, че коалиция ГЕРБ-СДС ще получи нужното доверие от хората, за да може да състави правителство.