Младежи от МГЕРБ чистиха плажа на Ченгене скеле

Плажът в рибарското селище Ченгене скеле вече е по-чисто и приветливо място, готово да посрещне първите туристи. За това се погрижиха младежите от МГЕРБ, които за пореден път използват почивните дни, за да почистят терени около Бургас.

„Всеки свързва Ченгенето с лодките и рибарите, с приятните разходки край морето, но за съжаление част от посетителите тук не пазят природата. Фактът, че днес успяхме да съберем десетки чували с отпадъци, го доказва. Сред боклуците имаше парчета стиропор и пластмаса, туби и др.“, посочват членовете на МГЕРБ.

Този път към тяхната инициатива се присъединиха и кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в Бургас – Галя Василева, Андрей Рунчев, Мартин Богданов, Стефана Караджова, Георги Вдовичин, Панайот Панайотов и Ивелин Ефендиев.

„Използвахме моментът, че всички сме тук сега. Решихме, че неделята е чудесен ден да свършим нещо полезно заедно. Ченгене скеле е място, което заслужава да се развива като туристическа дестинация, но за да се случи това, трябва да го пазим чисто.“, казаха от отбора на ГЕРБ-СДС.